Gedaan & geleerd

Werkervaring
Nu werkzaam, als vrijwilliger bij Blend Hospitality (een social enterprise), de academy: workshops en coaching. De afgelopen jaren werkte ik als ondernemer en als directeur van de Amstelland bibliotheken.
Ik begon mijn loopbaan als executief leidinggevende, in 1989, als voorzitter van de centrale directie van MBO college in Almere. Na realisatie van de fusie tot ROC Flevoland: voorzitter van het College van bestuur tot 1999. Rond de eeuwwisseling was ik directeur van AMFI, het Amsterdam Fashion Institute. Van 2002 tot 1999 zeven jaar als ondernemer: Interim rector Amstelveen College, interim lid College van Bestuur ROC ID college, coach. Ontwikkelde en verzorgde leiderschapsprogramma’s. En was partner in de ontwikkeling van corporate academies in het MBO.
Vanaf mijn 21ste werkte ik als student assistent, bardame en huishoudelijke hulp, later als docent statistiek en maatschappijleer op een MEAO, docent methoden & technieken aan de vroedvrouwenschool Slotervaartziekenhuis en bij RASA Utrecht.

Ervaring in coachen.
Vooral in de publieke sector. Mensen van jong tot oud. Docenten universiteit, studenten MBO en MBO, directeuren, officemanager, eventmanager, actrice. Bedrijven: MBO, HBO, basisonderwijs, commerciële dienstverlening (horeca en office-management) CWI, ING, Koninklijke Marechaussee, energiebedrijf, NVWA, pensioenbelegger. 

 

Geleerd 
Naast allerlei andere opleidingen: de laatste jaren deelname aan de volgende programma’s: de opleiding Executive coaching aan de Vrije Universiteit, het programma Touching the Community Soul van Nijenrode University; Jezelf inzetten als instrument bij verandering, FCE Summercourse.