Programma’s

Naast coachen en advies en vertellen, heb ik in de afgelopen jaren een aantal workshops en interventies ontwikkeld en verzorgd voor jong en oud

  • Kiezen doe je zelf: ontdek je sterke punten (Marcus Buckingham).Versterk je sterke eigenschappen, je talenten en probeer niet alleen maar de mindere te verbeteren.
  • Dromen: Disney World wordt geopend. Een journalist vraag aan de zoon van Walt: vind je het niet jammer dat je opa het niet kan zien? De kleinzoon zegt: hij hééft het gezien, anders stonden we hier niet. Een workshop over dromen en verbeelding.
  • Wat wil je: gebaseerd op Simon Sinek’s What is the Why? Een persoonlijke interventie, voor hen die zoeken naar het waarom van het werk dat ze doen, of zoeken naar iets anders.
  • Appreciative inquiry: Onderzoek naar wat je al doet, wat werkt en hoe je werkt. Wat er al is in een organisatie dat goed werkt: vermeerder het (David Cooperrider, Cees Hoogendijk)

De grootte van groepen voor de workshops varieert, de eerste workshop kan met 100 mensen omdat het deels in stilte plaatsvindt, of met één cliënt. De workshop duurt 1 à 2 uur.
De workshops/interventies betreffen: versterken van wat er al is. Keuze voor een van de workshops stem ik af met client(-en) en maak dan een keuze.

Bruce Nauman, Human/Need/Desire